Sunday, 27 May 2012

boleh jadi macam ni?



salam kawan-kawan..

terasa lama sangat dah blog aku ni tak di update.. nak kata busy tu tak ada la sangat.. mungkin malas kot.. haha so hari ini saja nak kongsi dengan korang semua mende ni.. 

moh hayati sama-sama..




‎Jadikanlah yang Lembut itu HATI....

Jadikanlah yang Tipis itu BENCI.....
Jadikanlah yang Tebal itu IMAN.....
Jadikanlah yang Tajam itu AKAL....
Jadikanlah yang Baik itu SIFAT.....
Jadikanlah yang Manis itu SENYUMAN.....

 Baik buruk ketentuan TUHAN....
 Telah ku terima penuh KEIKHLASAN....
 Andai buruk ku anggap DUGAAN...
 Andai baik ku anggap PEMBERIAN TUHAN...

insya ALLAH..






p/s : seyes rindu dengan korang korang semua <3

2 comments:

leeza said...

hawat kecik beno tulisan nyer?? @.@

lina said...

ok dah jadi besaq dah .. hehe