Wednesday, 4 January 2012

selamat ulangtahun perkahwinan ayah & mak !


Assalamualaikum kawan-kawan.


Hari ni 4 Januari 2012 adalah hari istimewa buat ayah dan mak aku.... hari ini genap la usia perkahwinan mereka yang ke 26 tahun... syukur alhamdulillah mereka diberi kesempatan untuk terus hidup bersama hari ini dan untuk selama lamanya.. insyAllah ..


Ayah aku En.Shafiee dan Mak aku Puan Fatimah berkahwin pada tahun 1986.. dan pada tahun yang sama mereka mendapat seorang cahaya mata lelaki.. sangat cepat kan ? hehe... tu la dia abang aku yang handsaome mohd hafiz, 2 tahun kemudian keluar pulak lagi sorang.. hah, yang tu aku la.. si cantik dan comel nie.. :p dan tahun 1991 lahir la lagi sorang puteri si faezah domok tu.. hehe (jangan marah dik)..


So di kesempatan ini, akak nak ucapkan "selamat ulangtahun perkahwinan ayah dan mak" akak sangat sayang dengan korang.. akak tak dapat bayangkan macam nak hidup tanpa korang kelak.... huhuhu (terasa sedih pulak) walaupun ahli keluarga kita ni tak ramai dan kita tak semewah orang lain... tapi kita dah cukup bahagia hidup bersama kan... kita mewah dengan kasih sayang kan kan kan ?? nie akak nak bagitahu something yang ayah & mak adalah ibu bapa yang paling best di dunia ini.. terbaek ah.... hehe..


YA 4JJI, sesungguhnya aku sangat bersyukur dilahirkan sebagai anak kepada ayah dan mak.. <3 <3 <3
nota kaki : love u ayah, love u mak.

2 comments:

L.e.e.z.a said...

selamat ulang tahun ayahanda and bonda! ^__^ semoga bahagia dunia dan akhirat!

lina said...

tq liza.. aku pon harapo begitu.... :))))