Thursday, 8 December 2011

teka - teki

hai kawan-kawan

jom main teka-teki nak? ekceli office kat tempat aku kerja nak buat dinner sempena anugerah cemerlang PJK so kami di HQ ni pon join la sekaki.. dah dijemputkan pergi jela.. bak kata orang rezeki jangan ditolak musuh pula jangan dicari.. ye dok? hehe (padahal bab2 makan ni laju je aku) hehe..

so sempena nak ada dinner nie.. bos aku buat la teka-teki sikit.. eh , sebelum tu korang pernah tengok kan ade peraduan teka kacang dalam balang kan?? lebih kurang macam tu la bos aku buat tapi bos aku tukarkan kacang kepada makaroni.. yang best nya hadiah yang ditawarkan kepada pemenang yang dapat jawab dengan tepat atau hampir tepat adalah.. jeng jeng jeng bagi suspen sikit.. adalah.....


SAMSUNG GALAXY TAB 8.9.. macam ni la rupanya.. korang ada?? aku tak da.. hehe


hahaha tu yang print punya.. kalau nak tengok dengan jelas search je google image ok?


so ramai la yang datang nak menjawabnya.. yang lagi bestnya tak kisah berapa kali nak teka tak ada limit... teka la sampai lebam... perh... sapa la yang dapat jawab dengan tepat kan? adakah aku orangnya??? harap-harap la kan.. kalau ada rezeki adalah.. aku tak la berharap sangat.. just for fun je :) tapi kalau dah dapat tu kira untong la mak jemah.. :p sambil pejam mata dok bayangkan galaxy tab tu jadi milik aku.. wah bahagianya.. (berangan pulak mak jemah) heeheehehee

so kawan-kawan ku sekalian meh tolong aku teka berapa la agaknya bilangan makaroni dalam balang nie? hint nya.. anggaran bilangan dalam 1500 ke 3000 biji..



??????




nota kaki : milik siapakah samsung galaxy tab 8.9 itu?

2 comments:

Nisa-e said...

pehhhh...bestnye... so sape yg btuah dpt ni weh?

lina said...

ade kakak kat opis aku dpt.. perh besh nye la... sangat bertuah beliau