Thursday, 15 December 2011

dinner at Marriott Hotel Putrajaya

assalammualaikum kawan-kawan


ok berbalik pada n3 aku sebelum ni.. kan aku ada cita yang office aku buat dinner kan? dinner ni sebenarnya sempena Anugerah PJK Cemerlang. so dinner tu telah berlangsung dengan jayanya.. alhamdullillah. just aku sedih sebab galaxy tab tu bukan jadi milik aku.. oh sungguh tidak bertuah aku nampaknya.. :p hahaha

malam dinner tu temanya adalah smart casual dan mesti mengenakan warna yang telah ditetapkan oren + hitam. wajib menggabungan dua warna tu.. tema MSD la katakan.. bosan seh.. haha so gigih la kami-kami ni cari baju or something yang berwarna oren hitam.. akhirnya jumpa jugak la.. hentam jela janji ada bende nak pakai kan..

malam tu juga semua staff anggun2 dan kacak2 belaka la... sekali sekala buat dinner ni besh jugak.. dapat la mengeratkan silaturrahim antara staff kat office nie kan :) menu untuk dinner tu pulak adalah masakan cina. agak sedap jugak la.. yang agak kureng rasanya adalah nasi goreng . rasa macam tak boleh nak masuk tekak pulak. mungkin jugak masa tu tengah sakit kepala tu yang rasa kureng je tu... overall semua ok la.. lepas acara makan2 tu adalah acara unformal..time ni la yang besh, ada cabutan bertuah! tapi yang penting kat sini aku langsung tak bertuah.. sedih sangat weh.. aku baru berangan nak dapatkan tv.. huhu nasib tidak menyebelahi aku malam tu :(

erm, malam tu jugak ada disampaikan anugerah suka-suka.. haha.. part ni paling lawak main vote2 staff yang bekerja kat HQ ni.. dalam 12 kategori yang dipertandingkan dan aku telah memenangi anugerah "staff paling kecohh" hahaha.. asal la aku tak dapat yang paling cun ke.. best skit. tapi bila pikir2 balik layak kah aku?? verangan je boleh la.. :p erm yang paling super duper kelakarnya pulak disebabkan vote untuk nama aku paling banyak so secara automatiknya aku telah dianugerahkan pulak anugerah staff paling glammer.. sila muntah hijau semua sekarang.. Ya ALLAH, tak tahu nak kata apa.. memang lawak gila... tapi aku berterima kasih la kepada kawan2 yang sudi vote nama aku tu... dorang ni saja nak kene kan aku sebenarnya taw :p tapi tak pela.. nama pon anugerah suka suka kan.. tanpa korang aku tak akan jadi se"Glammer" ini.. hahaha verangan lagi aku.. dalam hati korang mesti berkata poyo giler minah nie. daaannnn untuk pertama kalinya aku telah menyumbangkan suara aku yang sangat merdu ini.. ok sekarang sila muntah pink pulak.. muahahaha.. adoi malu dan malu dan malu sesangat weh.... aku dipaksa rela nanyi.. kejam kan dorang? hehe (jangan marah ha) siap dorang dah pilih lagu untuk aku.. terima kasih :) nasib lagu tu memang lagu selalu aku nyanyi.. dengan perasaan malu malu tapi mahunya aku pon sumbangkan la suara aku yang memang sedia sumbang nie... hari pon dah lewat malam majlis dah habis so semua pon bersurai.. jumpa ditahun depan ok sekiranya ada lagi lah... sampai sini je la cite nya..


si cantik.. :p


sebahagian jelitawan MSD :))


muke bangga mentang2 dapat cabutan bertuah yang bertuah :p & die ni jugak la yang pilihkan lagu untuk aku nyanyi tu .. jahat! :p


acara selingan. dasyat wo dorang berjoget


kad menu


perh sedap nie.. (saja tunjuk tang kepala ikan je)


ayam nyummyy


udang nyum nyum


menu yang ni paling aku suka.. sedap sgt.. rasa macam xcukup je..



~tamat~



nota kaki : layan lagu kesal by ella <3

4 comments:

Chik Maa said...

comei nye mak datin kita nieyy...

lina said...

harus la... malatop.... hahaha

Laqie Gurlie said...

class sally..vogue

Anonymous said...

nak karok dtg umh i ea.. hehe