Wednesday, 11 May 2011

B.O.S.A.N.K.O.T

hai sahabat2 ku...


sangat bosan hari nie.. tibe2 rase nak buat blog.. boleh x? haha.. ekceli acc blog ni da lama ada xtahu masa bile aku buat.. agak pelik jugak time 1st nak register tgok da ada .. xpela just terus kan je.. ekceli memang teringin sangat nak buat blog .. bile dok tengon n bace blog org rase cam besh je tp xde cite menarik yang nak diceritakan so alang2 dah tengah bosan ni aku pon post je la apa2 yang aku rasa nak type..

ekceli sebenarnya kan..... erm..... aku bukan tahu sangat nak buat or nak edit apa2 kat sini.. so hentam jela labu.. wall blog aku ni pon xsecantik wall org lain.. xpe salina "belajar sikit2 dulu lama2 mesti blog awak ni akan cantik punya" haha (perasan la plak) ni pon aku suruh si budak kecik @ adik wanie yg ajar kan.. segan nya.. budak kecik plak lebih xpert dari aku.. nth apa2 la kan.. xpela nak belajar tu xsalah kan? dengan semua org pon boleh xkisah la budak kecik ke budak besaq ke.. btoi x kawan-kawan? eh ade ke kawan2 yg folow blog aku nie?? hahaha.. merepek je aku nie..

huhuhu


nota kaki : ting tong skit